Despre Noi

Măcelarie Bătania

Firmă de încredere, carne de porc pe baza unei rețete de peste 50 ani!

De ce să cumpărați de la noi?

Familia noastră a început în 1998, angajându-se în procesarea cărnii din propriile resurse. Inițial sub forma unei măcelării operate în orașul nostru, am  inceput sa servim si sa alimentam  restaurantele din zonă. De-a lungul anilor, produsele mai ieftine din fabricile de carne ne-au alungat de pe piața alimentară, moment în care am început să punem un accent mai mare pe producția de produse finite și pe vânzările în magazin.

Secretul nostru constă în combinația de ingrediente de bună calitate și preparate tradiționale.

Produsele noastre nu conțin aditivi, respectând tradiția.

Fiecare comanda contează, indiferent de sumă!

Telefon: 0743 555 885

Fără material de adaos și fără E – uri.

Vă vom aduce cele mai delicioase gusturi dintr-o fabrică de familie.

Din materii prime maghiare.

Produse proaspete.

Livrarea se face săptămânal.

Miercuri și Joi între orele: 17:00-20:00!

Câteva cuvinte despre noi

Ungaria, Județ Bekes, Oraș Bătania, Str Fo utca, Nr. 94 Telefon: 0743 555 885

La noi, calitatea nu este doar din cauza marketingului. Afumarea: Cu lemn,înclusiv lemn de esență tare, scoarță și ierburi ca supliment – ca condiment.

Conservare, desigur: Afumat

Este un fapt general acceptat că numai lemnul dur poate fi folosit pentru fumat: fag, fructe, mesteacăn, stejar și așchii lor. Într-o anumită măsură, interiorul scoarței este, de asemenea, adăugat la lemnul tare, dar acest lucru ar trebui tratat cu grijă, deoarece compoziția este diferită de cea a lemnului și fumul poate fi prea puternic.

 

Ierburile nu mai joacă un rol în conservare, dar substanțele aromatice pe care le conțin pot îmbogăți gustul cărnii sau peștelui finit cu arome noi.

Scopul nostru este să putem produse de calitate la nivelul fabricii, celor care sunt încă preocupați de tradiție și calitate.

Shopping Cart